Te tudod már, hogy milyen karácsonyi molett alkalmi ruha viseletben leszel az ünnepen?

Melyik karácsonyi vásárló típushoz tartozol? 

Olvasd el blog bejegyzésünket és megtudod! 🙂

 

 

 

Bizony, gyorsan telnek a hónapok és közeleg a December. Nyakunkon az év vége! Ki ne stresszelne ilyenkor, főleg egy pandémiás évvel a hátunk mögött?!

Az idei Karácson éppen ezért más lesz várhatóan, mint a többi. Sok minden történt idén és még fog is a hátralévő időben.

Sokan nagyon nehéz időszakot élnek, de vannak akiket ez idáig nem érintett nagyon a Covid-19 vírus. Az viszont biztos, hogy most sokkal körültekintőbben kell kezelnünk az Ünnepeket is, mint általában.

 

Mit is jelent ez?

 

Természetesen nem azt, hogy most mindenki dobjon el mindent és fejvesztve rohanjon bevásárolni, de bizony itt az ideje megtervezni az ünnepi menüt, ajándékokat, családi eseményeket. Ebben a helyzetben sajnos a legráérősebb típusú karácsonyi vásárlónak is érdemes előre dolgoznia.

Ideje a családnak leülni és mindent megbeszélni. Érdemes nagyjából össze írni a megbeszélteket és készíteni az ünnepekre egy tervezőt, majd készíteni egy költségvetést. Érdemes megtervezni a bevásárlások időpontjait is. A hatékonyság legyen itt most a legfőbb szempont. Lehetőleg ne többrészletben vásároljunk, hanem minél proaktívabban.

A hölgyeknek is ideje lesz gondoskodni a tökéletes karácsonyi alkalmi ruháról!

 

A karácsonyi vásárlók típusai – Te melyik típusba tartozol?

 

A Tervező

Ő az a típus, aki már a nyári nyaralásnál is karácsonyi ajándékokra vadászik a bazárban. Sokan furcsán néznek rá ilyenkor, de rendíthetetlen és bizony javára szóljon, hogy mindenkinek gondosan és odaadással választja ki az ajándékát.

A Felületes

Neki teljesen mindegy, hogy ki mit kap, a lényeg, hogy a neve mellet ott legyen a pipa, hogy már megvette az ajándékát. Sajnos felületesége miatt okozhat némi csalódást az megajándékozott személyeknek, de ezt nem rosszindulatból teszi.

Az Utolsó vásárló

Szegény, Ő az a fajta vásárló aki kikészül idegileg az ünnepekig.
Ismeritek Arnold Schwarzenegger Hull a pelyhes című filmjét? Ebben a filmben egy elfoglalt üzletembert játszik, aki december 24.-én reggel szembesül azzal, hogy bizony nem vette meg kisfiának a hőn áhított Turbo Man-t. Sejtitek ugye, hogy mi a folytatás? Tébolyda! Futás, idegeskedés, kapkodás.

A Bizonytalan

Ő az aki, órákig áll a boltban és válogat. Nagy nehezen eljut a kasszáig a kiválasztott játékkal, de még ott is vívódik, majd ha már kifizette, akkor teljesen biztos benne, hogy rosszat választott. Ez persze tönkreteszi az ünnepi hangulatát.

A „Fenn akadt a lemez!” típus

Minden évben gyakorlatilag ugyanazokat a használati tárgyakat ajándékozza hozzátartozóinak. Pl kesztyű, sál, pulcsi

Az akció zsonglőr

Ő az aki mindig az akciós újságokat bújja, gyűjti a kuponokat és Black Friday alkalmával is Ő a leggyorsabb. A cél, hogy a kiszemelt termékeket a lehető legjobb áron vegye meg. Minden zsákmánynak örül és roppant elégedett, ha minden tervei szerint alakulnak.

Amennyiben magadra ismertél valamelyik típusnál, itt az ideje átgondolnod, hogy idén hogyan tudnád magadból kihozni a legtöbbet?

Tudod, a cél a proaktivitás és a biztonságos vásárlás!

 

Milyen vásárlási opciók vannak?

 

Szerencsére manapság egyre többen vannak azok, akik előszeretettel használják a webáruházak szolgáltatásait

 

Gyakorlatilag bármit megvehetünk online és nekünk ki sem kell mozdulnunk otthonról. Ez a legjobb opció, hiszen időt is spórolunk vele, sőt általában olcsóbban jutunk hozzá az áhított termékekhez is. Az élelmiszerektől kezdve a játékokat, műszaki cikkeket és a tökéletes karácsonyi molett alkalmi ruha -t is megtudjuk online vásárolni.

Igen, jól olvastad ruhákat is!

Molett női ruha webáruházunkban, minden termékünknél pontos méret leírást találsz, mellyel ki tudod választani a számodra legmegfelelőbb, molett alkalmi ruhád. Az esetleges csere, vagy elállás joga is adott és a folyamat is nagyon gyors. 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted a ruhát, ha nem tetszik.

Tehát ha megtaláltad a tökéletes karácsonyi alkalmi ruhát, akkor csapj le rá bátran!

Sajnos nem mindent vehetünk meg online, vannak olyan dolgok, amikhez személyes jelenlét kell. Ilyen pl a piac, ahol hozzájuthatunk a friss húshoz, zöldséghez, gyümölcshöz. Ezeket a vásárlásokat is érdemes megtervezni és ha lehet, akkor egy füst alatt elintézni, de általában ez majd csak a Karácsony előtti héten szokott történni, hiszen ilyenkor az áruk frissessége a mérvadó.

 

Hogyan készül a Miss Trendi Moletti a Karácsonyra?

 

A kérdés jogos! Mi is már javában készülünk az Ünnepekre. Szebbnél-szebb és tökéletes karácsonyi molett alkalmi ruhák érkeztek Hozzánk, melyek alig várják, hogy új gazdájuk fényét emelje. Ajándékötletnek is kiváló lehetőség!

 

Mi is a biztonságos, érintés mentes vásárlást támogatjuk, így ruháinkat online is megrendelheted. Csere és elállási jogot is biztosítunk 14 napig számla ellenében.

Siessetek, ne maradjatok le a legtrendibb, legtökéletesebb nagyméretű alkalmi ruháinkról!

Nézd meg molett alkalmi ruha kollekciónkat!