Molett Ruha – Igen, Igen! Már legalább van egy kereső szavunk a világban, mely által megtalálhatjuk nagyméretű divatos molett ruháinkat. A molett nők témája egy örök klasszikus a társadalom számára, melynek számos okai vannak.

Egyrészt a mai világ trendjei. Ez egy elég sarkalatos pontja a témának. Hiszen a média felületek által továbbított kép a nőkről a sovány mintát közvetíti nekünk. Ebből kifolyólag mindenki számára ez a minta vált etalonná. Ehhez még hozzá jön az a szomorú tény is, hogy a nagyobb divat márkák nem gyártanak molett ruha kollekciókat, hiszen ők nem ezt a trendet képviselik. Szerencsére mostanában már egyre több szó esik arról, hogy a modelleket szó szerint néha a halálba éheztetik. Az ügynökségek néha irreális elvárásokat támasztanak a modellek súlyát illetően, ami sem orvosilag, sem pedig esztétikaileg nem helyén való. Ezek a nők testileg és lelkileg is szenvednek. Ma már egyre többen felszólalnak ez ellen, nemcsak hétköznapi, hanem híres és befolyásos emberek, sőt többországban törvényileg is szabályozzák a túlsovány modellek alkalmazását.

Molett Ruha

     Sirokai Diána FORRÁS: INSTAGRAM/DIANASIROKAI

Másrészt nagyon divatos téma lett az egészséges életmód, melyben a súlynak is kiemelkedő szerepe van. Bizony, kár is tagadni, hogy nem 1 betegség van, melynél kockázati tényező a túlsúly. Tehát óvatosan kell élnie egy molett embernek. A molett nők helyzete nem a legjobb társadalmilag, valószínűleg mindig is megosztó téma lesz.

 

Hogy miért?

Azért, mert a szépség (is) relatív! Kinek ez, kinek az jön be! Ez lehet a harmadik oka, hogy a karcsú és a molett emberek egymásnak feszülnek.

Na de maradjunk csak a molett hölgyeknél!

Számos felmérés készült már az elmúlt években velük kapcsolatban.

Az egyik legnépszerűbb az, miszerint azok a férfiak, akiknek molett nő a párjuk, boldogabbak.

 

Miért is lehet ez így? Van-e valóság alapja?

Sirokai Diána FORRÁS: INSTAGRAM/DIANASIROKAI

 

A magyarázat, pedig az lehet erre, hogy a molett nőket nem frusztrálja a súlyfelesleg. Ezáltal nem a folyamatos diétákon lihegnek, hanem egyszerűen csak élvezik az életet. Nincsenek lelkileg összetörve. Ez a fajta felszabadultság, vidámság határozza meg a lényüket. Jól érzik magukat a bőrükben, ami a kisugárzásuknak nagyon jót tesz. A pozitív kisugárzásukat pedig az egész környezetük észreveszi, természetesen a férfiak is.

Valljuk be a férfiak is jobban szeretik a vidám, mosolygós, felszabadult nőket. Pláne, ha a hölgy az öltözködésével is azt sugallja, hogy rendben van önmagával.

Emellett a férfiak azt is kiemelték, hogy a molett nők jobban főznek, ez szintén a fenti megállapításokat támasztja alá.

 

 

Milyenek a molett hölgyek vásárlási szokásai?

 

Mivel egyre többen észreveszik a fenn említett különbségeket, ezért a divatnak is van egy rétege, mely elkezdett igazodni a molett alkathoz. Ennek köszönhetően ma már egy telt hölgy is talál magának olyan molett ruhákat, melyek a mai trendekhez idomulnak. Mondanom sem kell, ezzel pedig még boldogabbá teszik a viselőiket. A molett nők, csak úgy, mint a karcsúbb hölgyek imádnak vásárolni, tündökölni, ezen a téren abszolút nincs különbség köztük. Mindig követik az aktuális trendeket.

 

Mi a nők vásárlásainak lélektana?

Nos, itt általánosságban beszélhetünk a nőkről, itt nem teszünk különbséget molett és karcsú között.

De miért nem? Azért, mert a vásárlás lélektana ugyan az ebben az esetben.

Mi hölgyek imádunk vásárolni az alábbi esetekben:

  • örömünkben
  • bánatunkban
  • egyszerű szükségletek pl. évszakváltásnál ruhatár frissítés, trendváltozások miatt
  • eseményekre való készülés miatt pl.: egy party

 

Miért vásároljunk molett ruhákat?

A válasz egyszerű. Manapság van lehetőség olyan trendi molett ruhákat vásárolni, amikben valóban jól érezzük magunkat, mégis divatosak és csinosak lehetünk. Régebben nehezebb volt beszerezni nagyméretű ruhákat, de ma már sok magyar varroda felfedezte ezt a piaci rést és elkezdtek a molett hölgyek részére is gyártani ruházatot.

 

Mi az a Miss Trendi Moletti?

A Trendi Molett Ruha webshopon minden korosztály megtalálja a neki megfelelő Molett Ruházati terméket!

Weboldalunk Fő profilja, Minőségi Divatos Molett Ruhák értékesítése.

A webshopon magyar varrodák által varrt, minőségi textilekből készült fiatalos molett ruházati termékeket találtok!

Nekünk szívügyünk, az, hogy a teltebb hölgyek is hozzájussanak a legtrendibb molett női ruhákhoz, hogy boldogan és csinosan tündökölhessenek.


Célunk

A teltebb hölgyek igényeinek maximális kiszolgálás, XL – 6 XL -es méretig!

A webshopon rendelhető divatos molett ruháink, komfortosak, kényelmesek és előnyös viseletet nyújtanak a molett hölgyek számára.

Kínálatunkban az egyszerűtől a merészebb darabokig mindent megtaláltok.

molett_rozsaszin_2xl

Gyere, nézz be hozzánk és ha megtetszik valami, akkor csapj le rá gyorsan, amíg még lehet! ?